Tiden går…

Nu har det hänt en del saker sedan jag sist skrev… tänkte egentligen inte skriva förrän jag hade laddat kameran så jag kan lägga in bilder här från våran underbart härliga semester i Visby. Det var en toppen resa och det var sååå mysigt att vi fick med oss mannen i huset oxå… han är inte den som brukar vara pigg på att resa inom Sverige… städer är inte så uppskattat däremot utomlandsresor kan han gärna åka på där det är varmt och man kan bada och snorkla… men eftersom Gotland inte är en stooor stad med en massa spring hit och dit lite mer harmoniskt och lugnt iaf när det inte är högsäsong 😉

Så gick han med på att åka med oss denna gång och vi var alla glada över det och tro det eller ej men han tyckte det var en jätte bra resa. Herman slutade med tutte… lille killen börjar bli stor. Inte ett ord sa han, han slängde dem själv i soporna och sen gick vi och köpte ett mjukisdjur som han skulle få sova med istället och han valde en söt liten katt.

Det gick jätte bra efteråt han har inte frågat eller gråtit efter tutten en enda gång, när vi kom hem sa han var är tutten och log samtidigt som han frågade då sa jag att men du har ju slutat med tutte då skrattade han och sa jo… han försökte nog testa mig men han insåg rätt fort att det inte var någon idè så han skrattade åt det istället… där lite lik sin mor kanske 😉

Med en övertidslön så blev det en hel del shoppande i Visby… det var härligt känna att vi äntligen kunde unna oss något och så mycket som jag jobbat senaste tiden så tyckte jag att jag förtjänade det… och det gjorde vi alla… Peter fick nya jeans, Herman fick nya badshorts, solbrillor , solhatt, fingervantar och ja lite mera småsaker… jag köpte mig en härligt fin skinnjacka… ja jag unnade mig en äkta skinnjacka och jag kommer aldrig ångra mig!

Det blev lite mera kläder till mig och Peter, Herman fick lite nya leksaker, var av en sak var han tvungen lämna i säkerhetskontrollen in till flygplatsen… helt allvarligt…. det var en leksakspistol en grå som blinkade rött och lät illa när man tryckte på den, såg inte ens ut som en riktig pistol men eftersom det anses som vapenliknande föremål så får man inte ta med den på planet och hade vi vetat det innan att leksakspistoler inte får medföras hade vi ju packat ner den i bagaget men nej vi visste ju inte det så dom tog den av oss… och sa att vi kunde gå in på en sida på internet och få den hemskickad för 50 kr… eftersom pistolen hade kostat 69 kr så tyckte vi att det är väl ingen idè vi köper en ny hemma igen.

Herman såg lite ledsen ut men det gick över fort när vi kom på planet och sa att vi skulle köpa en ny åt honom… så nu vet vi i framtiden att packa ner det mesta i bagaget man vet aldrig vad man inte får ta med sig! Visst är säkerhetskontroll bra och det är bra att ta på allvar men det kändes jobbigt i mamma hjärtat när den lille killen blev av med sin leksak pga att vi inte hade kollat upp detta innan. Men vem tänker på det, inte tänkte väl jag att man inte får ha med sig vissa leksaker på planet.

Nåja jag fick mig även en ny frisyr på Gotland och det gillas skarpt, lite ljusare hårfärg har jag nu oxå, till sommaren ska jag vara helt blond igen 😉 Vi hade en supertrevlig semester…. vi var ute och åt på en mysig restaurang jag, peter, herman och syster och barnen… vi gick kvällspromenad innanför murarna och vi drack ett glas vin i minnas mysiga trädgård. Vi grillade, åt god mat och tittade på en majbrasa alldeles vid havet… det var riktigt härligt att se… vi hade det toppen!

Nu ser vi fram emot nästa resa som är augusti 2011, det är årskontrollen i GBG, jag sitter som på nålar och väntar på kallelsen som alltid brukar komma nån gång i maj så får hoppas den gör det detta år med för nu vill jag börja boka in den resan oxå… Peter är riktigt sugen på Göteborg i år… men han säger iofs att det är som att komma hem när man kommer till Göteborg och lite så är det, vi var ju där i tre mån och två mån av dom låg jag mest på sjukhuset men jag har fått se mycket av Göteborg när jag kommit på mina återbesök som var väldigt många första året som transplanterad.

Så vi längtar efter Götet!

Vi kom hem i tisdags och jag har inte fått tummen ur arslet och laddat min kamera än, fy skäms Hanna, jag vet men jag var så trött efter allt resande… tar sin tid att resa till gotland… men det är värt det. Så torsdagen gick jag till jobbet och jobbade hela dagen, fredagen jobbade jag dygn till lördag och igår var vi på 30 års kalas… var riktigt trevligt men jag gick hem rätt tidigt, ont i bihålorna och huvudvärk ingen bra kombination men var skönt komma sig i sängen.

Men annars var det jätte skoj och trevligt träffa folk, idag har jag jobbat hela dagen slutar imorgon…. och imorgon ska jag äntligen till Gällivare för ett läkarbesök på öron, näsa och halsmottagningen… äntligen ska mina bihålor kollas upp… det ska bli skönt det!

Nåja ha det fint, nu ska jag jobba vidare… det kommer bilder inom kort! Kram kram.

Lämna en kommentar